OM OSS

Vi strävar efter att vara en professionell aktör med rätt kompetens, ett modernt tillvägagångssätt och ett genuint intresse i båtaffärer.

Som trygghet för våra klienter är vi försäkrade och har aktiva samarbeten med bl.a:

  • Atlantica, båtförsäkringar
  • Swedbank Finans, finansieringslösning
  • Wasa Kredit, finansieringslösning
  • Fjäderholmsvarvet, förvaring och fullservice-varv

Vi har även ett kompetent nätverk av specialister inom sina områden, t.ex: marintekniker, plasttekniker, besiktningsmän, eltekniker, tillverkare, grossister, marknadsföringsbyråer, jurister, m.m.

HISTORIEN BAKOM

BOATS Int. Sweden drivs av Philip Thudén, som är delvis uppvuxen i Stockholms innerskärgård med en far som arbetat med båtar i över 30 år.

Philip är utbildad inom sjöfart, affärsutveckling, marknadsföring samt juridik och har samlat erfarenhet från över 7 år av just försäljning av motorbåtar.

– “Jag såg stora möjligheter i de föråldrade förhållnings- och arbetssätt som fanns i branschen och uppenbara möjligheter till effektivare arbetssätt, högre servicenivå och större kundnytta.”

– “Det gjorde att jag 2019 startade BOATS Int. Sweden med ambition om att utmana branschen som en nutida och professionell aktör, specialiserad på exklusiva motorbåtar.”

BOATS Int. strävar efter ett modernt tillvägagångssätt, ett högt engagemang och en affärsmässig fingertoppskänsla i vår mission om lyckade båtaffärer.

Vi är inte bundna vid något varumärke utan verkar som en opartisk aktör, vilket gör att vi kan hålla våra intressenters intressen först, utan otillbörlig påverkan.

– “Jag vill förändra den allmänna bilden av en båtmäklare och visa att det går att se till både säljare och köpares intressen – samt deras integritet.”