OM OSS

Vi strävar efter att vara en professionell aktör med rätt kompetens, ett modernt tillvägagångssätt och ett genuint intresse i båtaffärer.

Som trygghet för våra klienter är vi försäkrade och har aktiva samarbeten med bl.a:

  • Atlantica, båtförsäkringar
  • Swedbank Finans, finansieringslösning
  • Wasa Kredit, finansieringslösning
  • Fjäderholmsvarvet, förvaring och fullservicevarv

Vi har även ett kompetent nätverk av specialister inom sina områden, t.ex: marintekniker, plasttekniker, besiktningsmän, eltekniker, tillverkare, grossister, marknadsföringsbyråer, jurister, m.m.

HISTORIEN BAKOM

BOATS Int. AB drivs av Philip Thudén som har en bakgrund från skärgårdsliv sedan barnsben, i.o.m sin delvisa uppväxt i innerskärgården, närmare bestämt Fjäderholmarna.

Philip är utbildad inom sjöfart, affärsutveckling, marknadsföring samt juridik och har samlat erfarenhet och kontaktnät av 8 år av just försäljning av motorbåtar.

– “Jag såg stora möjligheter i de föråldrade förhållnings- och arbetssätt som verkade i branschen och därmed möjligheter till effektivare arbetssätt, högre servicenivå och större kundnytta.”

– “Det gjorde att jag 2019 startade BOATS int. med ambition om att utmana branschen som en nutida och professionell aktör, specialiserad på exklusiva motorbåtar.” – Philip

BOATS int. strävar efter att verka som ett modernt alternativ till andra mer traditionella båtnasare, med ett högt engagemang, nutida tillvägagångssätt och en affärsmässig fingertoppskänsla i vår mission om att nå lyckade båtaffärer.

Vi är inte bundna vid något varumärke utan verkar som en opartisk aktör, vilket gör att vi kan hålla våra intressenters intressen först, utan annan påverkan.

– “Jag vill förändra den allmänna bilden av en båtmäklare och visa att det går att se till både säljare och köpares intressen” – Philip