Rupert 28 Center Console Black

1,399,000 SEK

Rå bruks-RIB; unikt designad i minsta detalj; för den som vill ha så lite lull-lull som möjligt; inte är rädd för imponerande blickar och vill färdas med hög (sjö-)värdighet!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

 • Rå bruks-RIB; unikt designad i minsta detalj.
 • Utrustad med bl.a: T-top, trimplan, 16″ GPS, värmesitsar, arbetsbelysning, förvaringslåda.
 • För den som vill ha så lite lull-lull som möjligt; inte är rädd för imponerande blickar och vill färdas med hög (sjö-)värdighet!


  Rupert
  är ett svenskt varumärke som uteslutande tillverkar Rigid Inflatable Boats (RIB’s). Konstruktionen innebär att skrovsidorna är tuber fyllda med högtrycksluft, istället för konventionell plast. Det gör, generellt, att båten blir extra stabil, lätt och sjövärdig.

  Ruperts inriktning är att göra “båtar som tål att användas” vilket är varför de inte sällan ses brukas av professionell yrkestrafik, såsom: transportsjöfart, polis och militär m.m.

  Planlösningen av Rupert 28 Center Console (CC) består av en mittpulpet med fyra framåtvända sittplatser akter om pulpeten, i aktern finns två-tre ytterligare sittplatser där även soldynan går att stuva undan när den inte används.
  För om pulpeten finns en stänktät förvaringslåda surrad i durken där flytvästar och extrakläder får plats.

  Det här exemplaret är unikt i sin utformning, då nuvarande ägaren valt design och utrustning från grunden för att göra den så rå (och svart) som bara möjligt. Många detaljer är förbättrade från standardutförandet; såsom: svart gelcoat, svart durk, starkare gångjärn, svarta dynor, och ja: till och med brandsläckaren är svart.

  Bland utrustningen finns:
  Garmin GPS 16″ m. sjökort, trimplan (auto), arbetsbelysning, värmesitsar, stävgummi, uppgraderad badstege, Volvo Penta-motorinstrument, tyg-tak till pulpet, akterdynor, solbäddsdynor, förvaringslåda, låsögla, kapellöverdrag, sökarljus, m.m.

  Framdriften står en dieseldriven Volvo Penta D6 med 370 hästkrafter för; ansluten till ett DPR-drev med duo-prop; designat för höga farter och extra körkomfort.
  Motorn har dessutom gått väldigt få timmar sen båten togs i bruk, först 2017.

  Sammanfattningsvis så är Rupert 28 CC Black en unik och rå RIB, för den som vill ha så lite lull-lull som möjligt; inte är rädd för imponerande blickar och vill färdas med hög (sjö-)värdighet!

  Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.

  Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.