Marex 310 Sun Cruiser

2,550,000 SEK

Hard-top-cruiser i ett smart, rymligt och ljust utförande; en sommarstuga för familjen som vill åka mer och läng(r)e

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

Marex Boats är ett norskt familjeägt varumärke som grundades 1973 och som tillverkar båtar i storleken runt 30 fot. De kombinerar generellt konventionella, mjuka linjer med moderna och deras modeller har vid flera tillfällen prisats av både lokala och internationella aktörer.

Modellen 310 Sun Cruiser är av typen “Hard Top” men med två öppningsbara takdelar “soft-tops”, som i kombination med den integrerade, skjutbara kapellösningen – utjämnar skillnaden mellan en HT och en daycruiser.

Noterbart för modellen är även dess breda skarndäck, stora ljusinsläpp och voluminösa utrymmen.

Planlösningen består av:
– En stor aktersalong
– Tre framåtvända stolar midskepps
– Ett nedsänkt pentry midskepps
– En förkabin för två
– En gäst-mid-kabin för två
– En WC med dusch

Det här exemplaret är i väldigt fint skick och välutrustat med bla:
Bogpropeller, Zipwake-trimplan, Raymarine-plotter 127, dieselvärmare (4kw), elektriskt ankarspel akter, teakdurk, akterkapell, landströmsanslutning, varmvattenberedare, defroster, extra batteri, gardiner, mattor, backkamera, däcksbelysning, TV-antenn, stereo m. högtalare, solcellsladdning med massor mer.

Motoriseringen består av en Volvo Penta D6 med 370 hästkrafter som ger en behaglig marschfart på ca 25 knop och en toppfart upp till ca 35 knop.

Sammanfattningsvis så är Marex 310 Sun Cruiser en hard-top-cruiser i ett smart, ljust och voluminöst utförande; en luftig sommarstuga för familjen som vill åka mer och läng(r)e!

Båten visas endast efter tidsbokning.

Med reservation för eventuella felskrivningar i annonsen.