Marex 310 Sun Cruiser

2,579,000 SEK

Nordisk hard-top-cruiser i ett smart, ljust och voluminöst utförande; en luftig, flyttbar sommarstuga för familjen som vill åka mer och läng(r)e!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

  • Väderanpasslig, nordisk cruiser med stora ljusinsläpp och voluminösa utrymmen.
  • Välutrustad med bl.a: bog- och akterpropeller, 12″ GPS, ankarspel akter, värmare, gasolugn, extra batteri, frys ekolod, solpaneler m.m.
  • Välunderhållen med endast 295 gångtimmar

Marex Boats är ett norskt varumärke som tillverkar båtar i storleken runt 30 fot.

De kombinerar generellt konventionella, mjuka linjer med moderna och deras modeller har vid flera tillfällen prisats av både lokala och internationella aktörer.

Modellen 310 Sun Cruiser är av typen “Hard Top” men med två öppningsbara takdelar, eller “soft-tops”, som i kombination med den integrerade, skjutbara kapellösningen, helt utjämnar skillnaden mellan en HT och en daycruiser.

Ombord finns en stor inbjudande, aktre salongssoffa runt ett fällbart, massivt träbord. För om det finns tre framåtvända sittplatser för bästa sikt vid färd.

Midskepps finns ett större pentry med ståhöjd och intill finns båtens två kabiner: förkabin och midkabin med sovplatser för 2 personer vardera.

Det här exemplaret är i väldigt fint skick och välutrustat med bla:
Bogpropeller, akterpropeller (m. fjärr), 12″ Garmin GPS med ekolod, extra batteri, trimplan, solpaneler (100w), solbäddsdyna för, frys, bäddmadrasser, teak på badplattform (ej skarndäck), gasolugn, dieselvärmare (4kw), elektriskt ankarspel akter, peke m. stege, stereo m. 4 högtalare akterkapell, landströmsanslutning, varmvattenberedare, defroster, tv-antenn, led-belysning, mörkläggningsgardiner, sökarljus, batteriövervakare, solcellsdisplay m.m.

Motoriseringen består av en Volvo Penta D4 med 300hk, som ger en behaglig marschfart på ~23 knop och en toppfart på ~31 knop.

Motorn är servad årligen och dokumentation finns.

Marex 310 Sun Cruiser beskrivs bäst som en nordisk hard-top-cruiser i ett smart, ljust och voluminöst utförande; en luftig, flyttbar sommarstuga för familjen som vill åka mer och läng(r)e!

Obs! Objektet på annonsmaterialet är av en systermodell av samma årgång och skiljer sig därmed något vad gäller utrustning.

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.

Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.