Flipper 670 Sport Top

575,000 SEK

En funktionell, sportig och välanpassad sport-top från välkända Flipper; för de som vill prova på båtlivet lite mer ombonat och med hög (fart)potential!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

  • Funktionell, komfortabel och sportig hard-top från välkända Flipper.
  • Välanpassad för vårt nordiska klimat.
  • Utrustad med “all-inclusive”: bl.a: GPS 9″, akterkapell, bord, soldäck, värmare, kokplatta, färskvatten, porta potti m.m.
Flipper Boats är ett finskt varumärke som är mycket välrenommerat i svenska vatten. Flipper tillverkar båtar i storleken 20-33 fot och är generellt kända för att göra funktionella båtar med nätt, sportig design.Modellen 670 ST är en hardtop*-version (*eller SportTop som Flipper kallar den) av tvillingmodellen 670 DC på samma skrov, som i och med sin främre ombonade överbyggnad, ger bättre väderskydd och kanske passar vårt klimat ännu bättre.
Vad som gjort 670 DC och ST så populära är troligen deras snygga design, exklusiva finish och sportiga sjöegenskaper, det är modeller som både är lätt att hantera, roliga att köra och dessutom håller ett högt andrahandsvärde.

Planlösningen består av en inbjudande sittbrunn med en L-soffa med tillhörande bord eller solbädd. Vid förarplatsen midskepps sitter föraren vindskyddad med utrymmet under sport-topen strax framför sig och pentryt till babords. Nära intill finns en kylbox och fenderförvaring, under aktersoffan finns ett smidigt kapellgarage där körkapellet kan stuvas undan när det inte används.Under Sport-Topen finns möjlighet för upp till två personer att övernatta och det går även att bädda ut solbädden under körkapellet för att få två små extra bäddar.

Det här exemplaret är i fint skick för sin ålder och är utrustat med “all inclusive-paketet”, bl.a:
GPS Garmin 92SV, ekolod, trimplan, hydraulstyrning, pentry, kylbox (35l), kokplatta, värmare (wallas 800), akterkapell, teaklaminatdurk, teakbord, solbädd, bäddsskiva till förpik, porta potti (oanvänd), securmark m.m.

Motoriseringen består av en Mercury Verado på 225 hästkrafter som är av årsmodell 2017 och har en tre-bladig stålpropeller. Det ger en behaglig marschfart på ca 24 knop och en toppfart upp till ~45 knop.
Motorn har väldigt få gångtimmar och är servad årligen av auktoriserad verkstad.

Sammanfattningsvis så är Flipper 670 ST en komfortabel, lättkörd och sportig hardtop från välkända Flipper; för er som vill prova på båtlivet lite mer ombonat och med hög (fart)potential!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.
Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.