Flipper 670 Sport Top

525,000 SEK

En funktionell, sportig och välanpassad sport-top från välkända Flipper; för de som vill prova på båtlivet lite mer ombonat och med hög (fart)potential!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

 – Sportig, nätt och lättkörd Sport-Top från välkända Flipper.

– Uppgraderad motor, från standard (150hk) till Verado 225 hk!

– Utrustad med “all-inclusive”, bl.a: GPS 9″, akterkapell, bord, soldäck, värmare, kokplatta, färskvatten, porta potti m.m.

Flipper Boats är ett finskt varumärke som är mycket välrenommerat i svenska vatten och tillverkar båtar i storleken 20-33 fot, som generellt är kända för att göra funktionella båtar med nätt och sportig design.

Modellen 670 ST är en hardtop-version (eller SportTop som Flipper kallar den) av tvillingmodellen 670 DC på samma skrov, som i och med sin överbyggnad, ger bättre väderskydd både vid sol och regn och kanske passar vårt klimat ännu bättre än en klassisk DC.

Planlösningen består av en inbjudande sittbrunn med en L-soffa med tillhörande bord eller solbädd. Vid förarplatsen midskepps sitter föraren vindskyddad med utrymmet under sport-topen strax framför sig och pentryt till babords. Nära intill finns en kylbox och fenderförvaring, under aktersoffan finns ett smidigt kapellgarage där körkapellet kan stuvas undan när det inte används.Under Sport-Top:en finns möjlighet för upp till två personer att övernatta och det går även att bädda ut solbädden under körkapellet för att få två små extra bäddar.

Det här exemplaret är i väldigt fint skick för sin ålder och är utrustat med “all inclusive-paketet”, bl.a:

GPS Garmin 92SV, ekolod, trimplan, hydraulstyrning, pentry, kylbox (35l), kokplatta, värmare (wallas 800), akterkapell, teaklaminatdurk, teakbord, solbädd, bäddskiva till förpik, porta potti och securmark m.m.

Motoriseringen består av en Mercury Verado på 225 hästkrafter av årsmodell 2017  med en trebladig stålpropeller. Det ger en behaglig marschfart på ca 24 knop och har endast gått i ca 210 timmar som är årligen servad av auktoriserad verkstad.

Sammanfattningsvis så är Flipper 670 ST en sportig, lättkörd och norden-anpassad modell från välkända Flipper; för er som vill prova på båtlivet lite mer utrustad och ombonat med hög (fart-)potential!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.