Delta 54 IPS

11,995,000 SEK

Okonventionellt design, minimalistisk interiör och effektiv prestanda – en yacht för er som söker ett snabbt, flytande penthouse!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

– Okonventionell design, effektiv prestanda och minimalistisk interiör; en yacht för er som söker ett snabbt, flytande penthouse!

– 2x VP D8 IPS 800; reducerar service- och förbrukningskostnader med högsta precision och prestanda.

– Joystickstyrning, Air Condition, elverk, dieselvärmare, 4x TV’s, extra kyllåda, ismaskin, sänkbar badbrygga, solbäddar, digital kontroll av båtens elektronik m.m.

Delta Powerboats är ett svenskt varumärke som tillverkar båtar och yachter i storleken 25 till 88 fot.

Delta är kända för sin okonventionell design, effektiva skrov och minimalistiskt, skandinaviska stil och har snabbt tagit plats som ett varumärke som tycks spegla de mest stilmedvetna till sjöss.

Delta 54 IPS är en av deras större modeller som mäter nästan 59 fot i totallängd, varav skrovet och överbyggnaden är tillverkat i kolfiber för att minimera fartygets vikt, minska bränsleförbrukningen och förbättra prestandan jämfört med konventionella plastskrov.

Akterdäcket är mycket spatiöst med en stor, elektriskt nedsänkbar badplattform, gjord för att smidigt kunna sjösätta en liten RIB eller jet ski. Även akterdäcksbordet är nedsänkbart vilket ger möjlighet till ännu mer utrymme för sociala bjudningar eller att göra ett soldäck genom att fälla ut aktersoffan.

Salongen entras genom två skjutbara panoramaglasdörrar och väl inuti kabinen, finns det längs med babordsidan en stilren och bekväm L-soffa runt ett stort salongsbord med matchande pall. Vid styrbordssidan finns ett ljust och fullutrustat kök som inkluderar: diskho, diskmaskin, spishäll, dubbla kylskåp med frysfack och gott om förvaring för porslin, bestick och glas – allt stilrent integrerat med interiördesignen och i stilrena materialval.

Midskepps finns en övre salongssektion med en ytterligare soffa och där tillhörande bord, här sitter passagerarna nära föraren med god översikt över salongen/köket och det blir ofta ett naturligt tillhåll under färd.

Vid den inre styrplatsen sitter föraren i en elegant, skjutbar soffa med plats för en navigatör (eller sällskapare) intill. Vid förarens högerarm finns en skjutbar sidodörr som ger föraren direkt åtkomst till däcket och som förenklar vid hantering av fartyget på egen hand.

Bland instrumenteringen
finns allt föraren kan tänkas behöva, i de två stora plotterskärmarna på 22″ finns dessutom är nästan all båtens elektronik (från länspumpar till belysning och kylar) integrerade och kan styras med en enkel touch.

Intill den alcantara-beklädda ratten finns en joystick som troligt blir förarens favorit. Den kontrollerar de två IPS-podarna och ser till att fartyget rör sig precis dit hen vill.

En ytterligare, yttre, joystick-styrplats finns på styrbords sida av hyttens ände, här kan föraren kan precisera sin tilläggning på babords sida med bästa perspektiv.

Planlösningen består av:
– En stor salong med L-soffa och bord intill ett fullutrustat kök.
– En övre salong med bord intill förarplatsen.
– En master-suite med en stor bädd, TV, AC, värmare, egen separat WC med dusch m.m.
– Ett VIP-gästrum med två bäddar, ljudsystem, AC och egen ingång till WC.
– Ett gästrum med två bäddar, ljudsystem, AC och tvättmaskin.

Det innebär att Delta 54 IPS huserar totalt 6 st bekväma bäddplatser med 2 separata toalettutrymmen.

Motoriseringen består av ett dubbelmontage av Volvo Penta D8 IPS800 som ger en effekt på totalt 1200 hästkrafter och en toppfart upp till ~37 knop

Bränsleförbrukningen varierar beroende på tank/last och väderförhållanden men är i marschfart, runt 26 knop, ca 5 l/nm, vilket är mycket imponerande för ett fartyg av denna storlek. Motorerna har dessutom bara gått ca 410 timmar är servade årligen av auktoriserad Volvo Penta-verkstad.

Bland utrustningslistan finns allt ni och era gäster behöver för att kunna njuta till havs (eller i hamn):

2x 22” GPS plotters med ekolod, Radar, integrerad motordata och digital styrning, 2x IPS-joystick’s, elverk (19kw), automatiska trimplan, ankarspel för, solbäddar fördäck/tak/akterdäck, elektrisk soltak över akterdäck, elektriskt panoramatak, diskmaskin, ismaskin, tvättmaskin, dieselvärmare, kylskåp, extra kyllåda, 3x TV’s, luftkonditionering, Bose-högtalarsystem, lithiumbatterier, integrerad dammsugare och mycket mer.

Sammanfattningsvis så är Delta 54 IPS en sportig yacht med ett okonventionellt utseende, stilren planlösning och effektiv prestanda,  eller helt enkelt – ett snabbt, flytande penthouse!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka en visning.

Med reservation för eventuella felskrivningar i annonsen.