Delta 26 Open

1,249,000 SEK

Okonventionella linjer, skandinaviska materialval och exklusiv detaljfinish – det här är båten för er som vill dags-cruise:a så stilrent som möjligt!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

– Klassiskt daycruiser-utförande med okonventionell design och effektivt skrov.

– Utrustad med bl.a: bogpropeller, solbädd, spoltoalett, stereo m. baslåda, värmare m.m.

Delta Powerboats är ett varumärke med svenska rötter som tillverkar båtar och yachter i storleken 25-88 fot.

Delta förknippas generellt med okonventionell design, effektiva skrov och skandinaviska materialval och har blivit ett varumärke som tycks spegla de mest stilmedvetna till sjöss.

Delta 26 Open är en av varvets mindre modeller med mycket gemensamt med sina större modellsyskon. Det som kanske gjort att just 26 Open blivit extra omtyckt är att den är öppen, utan hytt – ett klassiskt daycruiser-utförande i en okonventionell tappning.

Detta exemplaret är utrustat med bla:
Bogpropeller, ny fusion-stereo m. baslåda (2021), teakdäck, spoltoalett, värmare, Raymarine 9″ plotter, backkamera, ankarvinsch, akterkapell, hamnkapell, bottenmålning, trimplan, dubbla batterier, gasolspis, diskho, tryckvatten, undervattensbelysning m.m.

Framdriften sköts av en Volvo Penta D3 med 220 hästkrafter med bara 568 gångtimmar som är servad av varv årligen.

Sammanfattningsvis så beskrivs Delta 26 Open nog bäst som en båt med okonventionella linjer, skandinaviska materialval och exklusiv detaljfinish; för er som vill day-cruise:a så stilrent som möjligt!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka en visning.

Med reservation för eventuella felskrivningar i annonsen.