Aquador 27 HT

SEK

För den lilla familjen som vill utforska skärgården mer än bara dagtid, i en välrenommerad, lätthanterlig och snygg båt!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

Aquador Boats är ett finskt varumärke som är väldigt välrenommerade och kända i Svenska vatten; förknippade med hög kvalitet, snygg finish och ett högt andrahandsvärde.

Modellen 27 HT är en av deras klassiska modeller i en uppdaterad version. Att den, liksom namnet förtäljer, har en hardtop gör den till en hybrid av en daycruiser och en kabinbåt och passar där med extra bra i vårt nordiska, skiftande klimat samtidigt som det reducerar kapellfixande till nära minimum.

Exteriört är skarndäcket prytt med ett teakdäck som går runt om hela båten och gör det smidigt att ta sig runt vid tilläggning för de lite ovana.

I salongen finns en stor inbjudande U-soffa runt ett fällbart bord för bäddmöjlighet/solmöjlighet vid behov.

Vid förarplatsen finns det 3st bekväma sittplatser med två öppningsbara takluckor ovantill, som både svalkar de varmaste dagarna och ger föraren respektive passageraren möjlighet att sticka upp huvudet för bästa möjliga sikt.

I ruffen finns en en stängbar WC med spoltoalett och dusch samt en större soffa eller bädd för två.

Nära intill finns det en stickkoj för två mindre personer, det finns alltså 4st ordinarie sovplatser och bäddmöjlighet för två extra i salongen.

Det här exemplaret är i fint skick och väl omhändertaget och ska nu efter sina endast 250 gångtimmar gå vidare till nästa ägare till förmån för en större båt.

Bland utrustningslistan finns:
Bogpropeller, ankarspel akter, 12-tums-plotter, landström, teakdurk, trimplan, värmare, peke m. stege, akterkapell, stereo m. 4 högtalare, spisplatta, diskho, kylskåp, bäddyna med mycket mer.

Motoriseringen består av en Mercruiser 3.0 TDI med 260 hästkrafter som ger en behaglig marschfart på ca 23 knop.

Sammanfattningsvis så är Aquador 27 HT som gjord för den lilla familjen som vill utforska skärgården mer än bara dagtid – och vill göra det i en trygg, lätthanterlig och snygg båt!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka visning.

Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.